Accessibility tools

Sulje
Tiedotteet | 7.10.2022

Haetaan: Vanhuuteen varautumisen koordinaattori

Vanhustyön keskusliitto yhdessä OLVI-säätiön kanssa hakee vanhuuteen varautumisen koordinaattoria 9.1.2023 alkaen. Vanhuuteen varautuminen on ennakointia ja oman elämän suunnittelua omannäköisen, mielekkään ja hyvinvoivan vanhuuden eteen.

Koordinaattorin tehtävänä on toimia asiantuntijana vanhuuteen varautumiseen liittyvässä keskustelussa ja viestinnässä, suunnitella ja toteuttaa varautumiseen liittyviä kursseja ja koulutuksia, ylläpitää ja kehittää vanheneminen.fi -tietopankkia sekä vahvistaa toimintaan liittyvää kokemusasiantuntijuutta yhdessä ikääntyvien ihmisten, eri sidosryhmien ja liiton asiantuntijoiden kanssa. Vanhuuteen varautumisen viestinnällinen työalue on valtakunnallinen, mutta konkreettiset varautumisen kurssit painottuvat v. 2023 Itä-Suomen alueelle. OLVI-säätiö toimii Vanhuuteen varautumisen kokonaisuuden mahdollistajana.

Koordinaattorilta vaaditaan vahvaa osaamista gerontologiasta, iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin edistämisestä sekä verkostoyhteistyöstä ja viestinnästä (esim. TtM, gerontologi). Vanhustyön keskusliitto tarjoaa asiantuntevan, innostavan ja energisen työyhteisön työsi tueksi. Toimipaikka on Helsingin Malmilla ja/tai hyvien kulkuyhteyksien varrella itäisessä Suomessa (esim. Kuopio). Työtä voi tehdä osittain etänä.

Hakemukset:

Lähetä hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen [email protected] viimeistään sunnuntaina 23.10. klo 18.00.

Lisätiedot:

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja puhelimitse osallisuusjohtaja Anu Janssonilta maanantaina 10.10. klo 9–12 ja torstaina 13.10. klo 14–15.30. puh. 050 402 2529.

Vanhuuteen varautuminen on ennakointia ja oman elämän suunnittelua omannäköisen, mielekkään ja hyvinvoivan vanhuuden eteen. Vanhustyön keskusliitto vahvistaa tavoitteellisesti vanhuuteen varautumista ja ikäymmärrystä sekä kutsuu jokaisen meistä rakentamaan Suomesta ikäystävällisempää yhteiskuntaa.  www.vanheneminen.fi

Vanhustyön keskusliitto – Centralförbundet för de gamlas väl ry on Suomen laajin valtakunnallinen vanhuusalan järjestö, joka toimintansa ja jäsenistönsä kautta tavoittaa yli kaksi miljoonaa ihmistä. Tarjoamme ikääntymisen arkeen toimivia ratkaisuja niin omien kuin jäsenyhteisöjemme palveluiden kautta. Teemme sekä kattavaa yhteiskunnallista vaikuttamista, että järjestämme iäkkäille ihmisille toimintaa ja neuvontaa. Tuomme iäkkäiden ihmisten äänen kuuluville kaikkialle missä toimimme, vtkl.fi

OLVI-säätiö on vuonna 1955 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka yksi tärkeimmistä apurahakohteista on vanhusten hyväksi tehtävä työ.

Share

Related: Tiedotteet


Säätiöverkostolta yli 800 000 euroa rahoitusta pohjoissavolaisille hankkeille

4.9.2023

Viisi Pohjois-Savossa toimivaa säätiötä on myöntänyt osana yhteistyötään apurahoja kolmelle hankkeelle yhteensä noin 825 000 euroa. Hankkeissa tutkitaan ja selvitetään erityisesti Pohjois-Savon alueen ikääntyneiden asukkaiden…

Museoretki mallasjuoman maailmaan – Panimomuseo avautui yleisölle

13.8.2023

OLVI-säätiön ylläpitämän Panimomuseon perusnäyttelytilan remontti on valmistunut. Panimomuseon perusnäyttely on avoinna yleisölle Olvi-oluthallilla sijaitsevissa museon tiloissa arkisin klo 7.00–14.00. Iisalmessa Olvin…

OLVI-säätiö rahoittaa Neurochallenge-​kilpailua neljänä vuonna

24.4.2023

OLVI-säätiö myönsi Savonia-ammattikorkeakoululle 120 000 euron apurahan Neurochallenge-tapahtumasarjan toteuttamiseen. Aivoterveyteen liittyvä innovaatiokilpailu järjestetään neljänä perättäisenä vuonna.

OLVI-säätiön jakamat apurahat vuonna 2022

12.12.2022

Demografinen muutos (väestön kehitys, suuruus ja rakenne sekä väestössä tapahtuvat muutokset), kestävyysvaje ja eriarvoistuminen korostivat säätiön merkitystä osallisuuden kasvattajana toimintavuonna.

Vesiympäristön strateginen tutkimus jatkuu säätiötuella

10.10.2022

Vesiympäristön kestävä käyttö vaurauden ja hyvinvoinnin kiihdyttäjänä -tutkimusohjelman jatkaminen -hankekokonaisuus jatkuu vuosina 2023–2024. Rahoittajina ovat Jenny ja Antti Wihurin rahasto, OLVI-säätiö ja…

Haetaan: Vanhuuteen varautumisen koordinaattori

7.10.2022

Vanhustyön keskusliitto yhdessä OLVI-säätiön kanssa hakee vanhuuteen varautumisen koordinaattoria 9.1.2023 alkaen. Vanhuuteen varautuminen on ennakointia ja oman elämän suunnittelua omannäköisen, mielekkään ja hyvinvoivan…